fredag den 24. marts 2023

[etakr.com] Mærk Koreas unikke kunst og design.

Mærk Koreas unikke kunst og design.

k-eta hjemmeside

For at bruge K-ETA-systemet skal du udfylde K-ETA-ansøgningen online, uploade de nødvendige dokumenter og betale certificeringsgebyret. Generelt er certificeringsgebyret 10.000 won, hvilket er relativt billigt. K-ETA-applikationen inkluderer rejsendes personlige oplysninger, rejseplan og indkvarteringsoplysninger.Høj sandsynlighed for godkendelse - K-ETAer nægtes normalt ikke visumansøgere. Udenlandske rejsende vil blive godkendt, hvis de opfylder minimumskvalifikationerne for at komme ind i Korea. Som følge heraf er der ingen grunde til afvisning på grund af valideringsfejl eller ufuldstændige dokumentindsendelser, der vises under processen med at udfylde visumansøgningsformularen, hvilket reducerer byrden ved rejseplanlægning.

Visum

Korea er et land med forskellige charme såsom historie, kultur, natur og mad. Hvis du er en udlænding, der besøger Korea for første gang, vil jeg gerne præsentere dig for nogle gode steder at besøge.Arirang Park, Jeongseon, Gangwon-do - Beliggende i Jeongseon, Gangwon-do, er Arirang Park et traditionelt kulturoplevelsescenter med temaet Arirang, hvor du kan opleve traditionelle koreanske spil, mad og folkekunst. Derudover er naturen også smuk, så det er et sted, hvor du kan nyde med din familie eller par.Itaewon - Itaewon er et af de steder, hvor du kan nyde Koreas mangfoldige kultur og mad. Itaewon er en populær destination for udlændinge og er et sted, hvor du kan nyde forskellige kulturer og mad fra hele verden.Dangjin, Chungcheongnam-do - Dangjin er en by beliggende i den vestlige del af Korea, og er hjemsted for havet, søerne og historiske steder. I Dangjin kan du nyde forskellige attraktioner såsom Dangjin Beach, Seohaean Maritime National Park og Seonamsa Temple.

k-eta app

Korea er berømt for sin mangfoldige madkultur, og du kan nyde meget særpræget og lækker mad. Det følgende introducerer koreansk mad og restauranter, som udlændinge kunne lide.Tteokbokki - Tteokbokki er en krydret mad, der indeholder riskager, rød peberpasta, løg og fiskefrikadeller. Riskagen er sej, og gochujang er krydret, hvilket gør den til en af ​​de mest foretrukne koreanske fødevarer blandt udlændinge.Bulgogi Burger - Bulgogi Burger er en burger i koreansk stil lavet med oksekød, rød peberpasta, salat, løg og ost. Denne burger-stil version af traditionel koreansk mad er også populær blandt udlændinge.Jokbal - Jokbal er en ret af kogte grisefødder og grillet over åben ild. Det er almindeligt at nyde sojasovs, hvidløg og ingefær sammen, og det anbefales at nyde det sammen med soju.

næste generations pas

Vi vil introducere kulturelle aktiviteter og attraktioner, som du kan nyde i Korea.Lotte World - En stor forlystelsespark med forskellige forlystelsesfaciliteter såsom rutsjebaner, vandrutsjebaner og familieture.

Koreansk visum

En K-ETA er ikke påkrævet for alle udlændinge, der besøger Korea, men udlændinge med nationalitet i nogle lande skal opnå en K-ETA. Hvis du forsøger at komme ind i Republikken Korea uden at opnå en K-ETA, kan du blive nægtet indrejse, så du skal tjekke, om dit land har udstedt en K-ETA, og få en, inden du rejser.

Forskellen mellem visum og pas

APPLY FOR K-ETA

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Share this